Doar suc de orz verde, fără fibre.
În industria suplimentelor alimentare obţinute din frunze de orz verde există două categorii de producători: aceia care storc iarba de orz, iar sucul obţinut îl transformă într-o pulbere care nu conţine fibrele insolubile şi producători care usucă frunzele de orz verde pe care, mai apoi, le transformă în pulbere cu un conţinut de până la 43% fibre insolubile. Compania lui Hagiwara se află în prima categorie de producători, iar produsul Green Magma® creat de acesta în anii ’70 este un suc de orz verde organic transformat în pulbere, superioară pudrelor de orz verde care conţin fibre insolubile. Dr. Yoshihide Hagiwara a observat că fibra din frunzele de orz verde îngreunează absorbţia anumitor nutrienţi, în timp ce sucul convertit în pulbere este asimilat mult mai uşor. Mai mult decât atât, pulberea de orz verde Green Magma® conţine peste 15 enzime care, iniţial inactivate cu ajutorul maltodextrinei, devin active la contactul cu apa în timpul preparării băuturii de orz verde. În acest fel este reconstituit sucul proaspăt din frunze tinere de orz verde, bogat în antioxidanţi, clorofilă şi enzime.